Kniha - Firma jsou lidé, lidé jsou síla!

Pronikněte do složitého světa lidských zdrojů. > Objednávejte zde

Personalistika a lidské zdroje | HRZpětná vazba a personální audit, jak na to?

Zpětná vazba a personální audit, jak na to?

Sdílejte

Zpětná vazba je dnes především o výkonu. Důvodem, proč lidé dávají zpětnou vazbu je ten, že buď chtějí požádat někoho, aby zlepšil svůj výkon nebo mu říci ať nadále pokračuje v tom, co dělá a jak to dělá. Existuje přímý vztah mezi těmito dvěma faktory. Čím lepší je kvalita vstupu, tím lepší je výsledný výkon.

Zpětná vazba zlepšuje výstupy

Je tedy zcela logické, že organizace potřebují dobrou zpětnou vazbu na všech úrovních. Některé připomínky, které společnost obdrží pocházejí od zákazníků a případně od kandidátů nebo zaměstnanců. Organizace mohou využívat také externí zdroje k získání zpětné vazby a zvolit třeba personálního auditora speciálně pro tento účel.

Nejdůležitější složkou jsou vždy zaměstnanci. Organizační výkony jsou řízeny zaměstnanci, kde HR hraje klíčovou roli při získávání zpětné vazby od zaměstnanců a jejich předávání vedoucím a řídícím pracovníkům.

Pokud se zamyslíme nad životním cyklem zaměstnanců, zpětná vazba je nezbytnou součástí každé fáze – od náboru nových zaměstnanců a angažovaných zaměstnanců až po odcházející zaměstnance a v každém přechodu mezi nimi hraje HR ústřední roli v úspěchu každé z těchto fází.

Zpětná vazba a personální audit

Kniha Firma jsou lidé
Petr Kmošek
Petr Kmošekhttps://www.kmosek.com
Od roku 2010 pomáhám podnikatelům, českým firmám i mezinárodním společnostem dostat z týmů ty nejlepší výkony. Pomůžu vaší společnosti s řízením lidských zdrojů. Společně objevíme cesty, jak zlepšit výkon zaměstnanců a zlepšit fungování vaší firmy. Provedu vás podnikatelskou krizí a seznámím s postupy, jak jí čelit. Jsem zakladatel Institutu rodinných firem a autorem knihy „Firma jsou lidé, lidé jsou síla!“

Vaše hodnocení a recenze článku

Hodnocení článku

Přehled hodnocení článku (0)

Tento článek zatím nemá žádné hodnocení.
Vložit příspěvek do záložek
Přečíst později

Odebírejte novinky, články, podcasty, kurzy a přednášky

Aktuální články

Podcast

Témata článků

Další články

Souhlas!Zpětná vazba a personální audit, jak na to?